Akumal

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Luna Azul, Unit #3, Yool Caanal, #5 en Nikte #1 drie van de beste goedkope hotels in Akumal. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Akumal zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Akumal?

9,8
Fans van de buitensport
8,2
Groene Reizigers
8,1
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Rugzaktoeristen
6,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (31)
Jenn Clark
Jenn ClarkOakland
22-12-15

Akumal heeft zoveel gegroeid in de afgelopen 15 jaar, ondanks herhaalde bezoeken van tropische stormen - het is een bloeiende vakantiebestemming. Er is een groot aantal mooie plekken om te gaan snorkelen in het gebied. Als u zich aan de halvemaanvormige Akumal Bay - u zult zien zeeschildpadden en hebben veel meer concurrentie van andere toeristen en bootjes. Er is ook een lokale vereiste om een ​​zwemvest te zorgen dat u niet tegen het rif poetsen per ongeluk te dragen. Meer bedreven zwemmers moeten brengen, lenen of huren uitdossing en hoofd af naar de stranden solo (X-cacel is een goede) aan riffen en vis te bewonderen. Het kleine toeristische dorp Akumal heeft diverse restaurants - een aantal goede vegetarische opties - en volop gelegenheid om de lokale bevolking te ontmoeten als u weg van het toeristische gebied stap.

Barbara H
Barbara H
19-05-15

Uitstekende plek om te bezoeken. Prachtig wit zandstrand. Je zult in staat om te snorkelen en te zien schildpadden zal zijn

jen  shu
jen shuNew Delhi
13-02-15

dit beschermde gebied is de thuisbasis van barracuda, fugu, tonnen vis en zeeschildpadden. hier vroeg als de baai druk kan worden. de meeste komen hier om te snorkelen.

John A
John A
21-11-14

Deze fantastische kleine stad op een kleine kleine inham is de thuisbasis van honderden reuze zeeschildpadden. Snorkelen hier is een must als je letterlijk zwemmen met deze kalme oceaan reuzen. De baai is ondiep en duidelijk wat betekent dat je bijna gegarandeerd zult u zien de schildpadden close-up. Dit is niet een pretpark of een pay amusement site, maar eerder is een regionale schildpad te behouden. Een paar van de snorkel winkels op het strand zal apparatuur huren en geven je een snelle les. Het witte zandstrand heeft ook een groot openlucht restaurant. En, als je wilt om te overnachten, verschillende kleine boutique hotels zijn gelegen direct aan het strand. Om daar te komen, neem dan een half uur rijden van het busstation in het centrum van Playa (deze bussen zijn zeer schoon, veilig en zelfs luxe! - En zijn zeer goedkoop). Akumal is een zeer bijzondere plaats die niet te missen is.

Plan een reis naar Mexico