Baja California

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa Marina, Hacienda los Algodones en City Express Rosarito drie van de beste goedkope hotels in Baja California. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Baja California zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Baja California?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Fijnproevers
9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,6
Reizende Gezinnen
7,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (23)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
23-10-15

echt geweldig landschap, niet te veel mensen daar, veel vuil trak wegen, verlaten stranden

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
27-03-15

Baja is een geweldige plek om weg te komen van alles. Met zo veel woestijn als kustlijn, het beste deel is wanneer de twee botsen: het zorgt voor een geweldige plek om hun kamp opgezet en verken een stukje paradijs.

Veronica
VeronicaRedwood City
28-08-14

Ik mis Baja, ik niet zo vaak als ik gebruiken om .. Ik denk dat vooral als gevolg van de slechte geschiedenis in gaan, maar ik heb gehoord dingen zijn enorm verbeterd. Helaas, de laatste keer dat ik ga, de tragere economie was zeer merkbaar en veel bedrijven werden stilgelegd. Ik hou van het rijden langs de kust en genieten van alles dat Baja te bieden heeft. Ontspannen, betaalbare beach-front blijft, watersporten, grote schaal-en schelpdieren, lokale cultuur, nachtleven, wijnproeverijen en nog veel meer. Zorg ervoor dat je je bewust van je omgeving zijn en goed onderhandelen, maar anders dan dat, geen Mexicaanse volk vrezen. De meeste Amerikanen houden en te genieten van het verstrekken van een onvergetelijke ervaring voor reizigers van alle leeftijden.

Trevor Bates
Trevor BatesSan Marcos
28-08-14

Lange dagen in de zon, 4wheel rijden, het uitzoeken van schelpen en zand dollars, drijvende in warm water met een biertje, en stoppen bij vrienden langs het strand voor zelfgemaakte Mexicaans eten en meer bier. Dat is Baja California en het is awesome.I bracht mijn zomers en Kerstmis vakanties hier opgroeien, en nog steeds terug te gaan wanneer ik kan.

Plan een reis naar Mexico