Campeche

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hospedaje 59, Casa Malecon en Casa Feliz drie van de beste goedkope hotels in Campeche. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Campeche zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Campeche?

9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (8)
Carmen Allan-Petale
Carmen Allan-PetaleViñales
11-08-15

We hielden het tempo van Campeche. Het is heel relaxed en een stad die grotendeels kan te voet worden verkend. Het prachtige koloniale stad grenst aan de zee en er is een grote promenade die zich uitstrekt langs de kust - de perfecte plek voor een avondwandeling. We bezochten tijdens de Dag van de Doden, wanneer de hele stad was in groten getale, het vieren van deze bijzondere gebeurtenis in de Mexicaanse kalender.

Emilia Marchetti
Emilia MarchettiPortland
13-02-13

Een ander Unesco World Heritage Site bekend om zijn koloniale geschiedenis. Een beetje buiten de gebaande paden hoewel als het 6 uur van Cancun.

VCastaneda
VCastanedaWest Covina
06-01-17

Deze stad is zeer oud en uniek. Het is een ommuurde stad. De mochten langer gebied is niet zo mooi als wat je kunt vinden in de ommuurde gebied. Het is zeer koloniale.

sandy daehnert
sandy daehnert
10-02-16

Campeche is een klein beetje koloniaal juweeltje aan de Golf van Mexico.

Plan een reis naar Mexico