Chetumal

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Studio en centro de Chetumal, Hostal Chetumal en Lagoon Front Hut: Daily Cleaning, Bikes & Kayaks! drie van de beste goedkope hotels in Chetumal. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chetumal zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Chetumal

vanaf € 28
vanaf € 43

Wat zeggen reizigers over Chetumal?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
7,5
Reizende Gezinnen
5,5
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (7)
Liza Prado
Liza PradoDenver
06-01-17

Th hoofdstad van de staat Quintana Roo, Chetumal is een typische grensstad - niet echt een plek waar je wilt ton van de tijd (of tijd) door te brengen, maar het zal werken als je een fatsoenlijk hotel, goed eet, een paar nodig attracties, en / of een plek om voorraad op souvenirs op de vlooienmarkt.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
06-01-17

Ik heb een vreemde affectie voor Chetumal. Het is een vreemde kleine grensstad waar de helft van de mensen oneven Britse stijl namen (een overblijfsel van toen dit allemaal Brits Honduras), en een groot deel van de gebouwen zitten vast in de jaren '60. Het is moeilijk te geloven dat het de hoofdstad van de staat Quintana Roo, want het is niet echt barst van de energie. Maar alles is goedkoop en de mensen zijn aardig, en het voelt niet sleazy zoals de meeste grenssteden. Mis niet de handige met de hand gesneden houten model van de oude stad (het Maqueta Payo Obispo) - het is in een hut naar beneden door de baai.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
06-01-17

Terwijl Chetumal is een heerlijke plek om te wonen, en de lokale taxichauffeurs zal je zo vertellen, het is niet de meest opwindende toursit bestemming. Als je op weg bent naar de Belize Cayes, is er een high-speed boot die zal gaan van hier naar San Pedro en vervolgens Caye Caulker. De alternatieve route wordt takign een bus naar Belize City en vervolgens een watertaxi vanaf daar, die veel langer duurt.

oscarr
oscarr
06-01-17

Chetumal een hoek van de wereld

Plan een reis naar Mexico