Mexicali

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Frontera Baja, Executive Apartment 14 en Mi Casa es tu Casa drie van de beste goedkope hotels in Mexicali. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mexicali zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Mexicali

vanaf € 37
vanaf € 44
vanaf € 81

Wat zeggen reizigers over Mexicali?

9,8
Hipsters
9,8
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (9)
Veronica
VeronicaRedwood City
27-03-14

Ik heb altijd van Mexicali, waar mijn vader werd geboren en nog steeds familie wonen. Grote straat voedsel, bars en strip clubs (als dat je ding), winkelen, taco staat, mariscos (zeevruchten), kerken, zalen voor feesten. Ze hebben een heel groot winkelcentrum aan de oostkant van de stad en een aantal uitstekende Chinees eten.

Hugo Cesar Pazmiño Pazmiño
Hugo Cesar Pazmiño PazmiñoBahia de Caraquez
06-01-17

het andere van mijn favorieten steden, want het is heter dan de hel, en het Chinees eten is erg lekker, ik genoot veel daar !!!!!!!!!!!!

Sergio Zúñiga Núñez
Sergio Zúñiga NúñezMexicali
23-08-13

De stad die de zon vast te leggen.

Jose Ríos
Jose RíosMexicali
06-01-17

MI CIUDAD !!!

Plan een reis naar Mexico