San Cristóbal de las Casas

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa Real II, Hotel Plaza Santo Domingo en Hotel La Casona drie van de beste goedkope hotels in San Cristóbal de las Casas. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in San Cristóbal de las Casas zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over San Cristóbal de las Casas?

9,8
Kunstliefhebbers
8,1
Rugzaktoeristen
8,1
Fans van geschiedenis
7,1
Hipsters
7,1
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (18)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
10-07-16

Mooi! Een van mijn favoriete steden op mijn reizen door Latijns-Amerika. Zittend in de bergen de lucht is vers en de stad is levendig. Veel lekker eten om uit te kiezen en alles was ongelooflijk betaalbaar!

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
28-06-16

Geweldige kleine stad in de bergen. Mooie en zeer kleurrijke kerk. Fabulous markten in de buurt en zeer vriendelijke bevolking.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
18-09-14

San Cristobal de las Casas is het meest charmante stad Chiapa's. Met de invloed van de Spaanse koloniale periode, San Cristobal kom je op een reis terug in de tijd. Het is een geweldige plek om een ​​kopje koffie te hebben terwijl mensen kijken. Bezoek kerken en musea in de stad, ook zorg ervoor om ingenieuze dorpjes te bezoeken in de stad.

Maggie Langeness
Maggie LangenessSan Diego
13-09-14

San Cristóbal in Chiapas México is een geweldige plek om te bezoeken. Deze stad biedt het gevoel van de lokale cultuur en een mix van de moderne wereld. De oude kerken in de stad te bieden zo veel cultuur.

Plan een reis naar Mexico