San Miguel de Allende

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Real De Minas, Hotel & Spa Doña Urraca San Miguel De Allende en Hotel La Morada drie van de beste goedkope hotels in San Miguel de Allende. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in San Miguel de Allende zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over San Miguel de Allende?

9,8
Kunstliefhebbers
8,7
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Reizende Gezinnen
8,3
Fans van geschiedenis
7,6
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (33)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
07-09-15

Is er een plaats beter dan in San Miguel de Allende? Het is een van de plaatsen die ik meteen verliefd op. Het is een schilderachtige koloniale stad in een high-verhoging. Natuurlijk is het klimaat aangenaam droog en koel. Winkels, restaurants, galerie hoppen, er zijn zo veel dingen te doen. Er is een grote expat gemeenschap hier, en niet moeilijk te bedenken waarom.

A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
27-09-14

San Miguel de Allende wint aan populariteit als een van de meest intrigerende steden in Mexico. Een toevluchtsoord voor internationale kunstenaars en kunstliefhebbers, San Miguel is de thuisbasis van het Instituto Allende, een prachtige school voor schone kunsten. Terwijl de historische grandeur van de stad duurt, deze stad is duidelijk een plaats van creativiteit en innovatie.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

51ste staat van Amerika heeft veel meer gaande is dan alleen maar een overvloed aan gringos. Het gematigde klimaat, berglandschap, kleurrijke geschiedenis en de smakelijke Mexicaans eten zijn maar enkele van de redenen waarom zo veel Americanos massaal naar deze charmante stad in de zilveren heuvels op slechts een paar uur ten noorden van Mexico City. Ironisch genoeg, het enige wat er echt om over te klagen in San Miguel is al de stinkende 'gringos die nooit gaan.

Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
06-01-17

Gelegen in de bergen van Guanajuato in het centrum van Mexico, de koloniale stad en de UNESCO World Heritage Site, San Miguel de Allende is één van de meest unieke bestemmingen van het land. Lopen op geplaveide straten in heel keurig bewaarde historische centrum van de binnenstad van, schilderachtige, met bomen omzoomde pleinen, kathedralen en woningen gebouwd in de 17de en 18de eeuw en u zult het gevoel dat je bent bijna terug reizen in de tijd te krijgen.

Plan een reis naar Mexico