Ulcinj

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartments Amina, Apartments Tara en Omega Apartments drie van de beste goedkope hotels in Ulcinj. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ulcinj zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ulcinj?

9,8
Reizende Gezinnen
9,5
Avontuurlijke Reizigers
9,5
Fans van de buitensport
8,4
Rugzaktoeristen
8,4
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (10)
Mike Howard
Mike HowardSeattle
01-09-15

Ulcini dateert van voor Caesar (Olcinium) - en de "Ulcini Riviera" (mei-september is het hoogseizoen) rivalen beter bekend badplaatsen. De stranden zijn geweldig - enkele van de beste in Montenegro, en een aantal van de meest gevarieerde: Ada Bojana is populair om te kiten, windsurfen en - nudist campers; en Ladies Beach is legendarische om de vruchtbaarheid te verbeteren. De oude vestingstad Kalaja is een speciale traktatie. Historische religieuze sites bevatten Pasha Moskee, Sailor's moskee en de Sint-Niklaaskerk.

Mira Zaslove
Mira ZaslovePalo Alto
06-01-17

In principe is het laatste punt het zuiden langs de kust van Montenegro. Het heeft een groot strand (hoewel het een beetje vol). Het is een kleine handige stad zeer dicht bij de Albanese grens. Een goede tussenstop als u door het gebied reist.

Mr P
Mr POštarski Stanovi
29-05-18

Sana Memic
Sana MemicSarajevo
21-06-12

Plan een reis naar Montenegro