Kyaikto

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Shwe San Eain Guest House - Burmese Only, Kaung Kaung Guest House- Burmese Only en Kyaik Hto Hotel - The Golden Rock Pagoda drie van de beste goedkope hotels in Kyaikto. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kyaikto zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kyaikto?

9,8
Spitiruele Zoekers
8,5
Fans van de buitensport
8,5
Avontuurlijke Reizigers
8,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (4)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
12-11-15

De heiligste plaats in Birma dat veel te maken bedevaarten naar. Het is een beetje een busrit van Yangon maar de moeite waard als je een dag te sparen.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
06-01-17

Een massieve rots balanceerde op de rand van een klif is bedekt met goud en een prachtige tempel is aangrenzende gebouwd. Zeker een bezoek waard.

jonnyontheroad
jonnyontheroadPohang
06-01-17

Kyaitikyo (The Golden Rock) is meer populair bij binnenlandse toeristen dan internationals - de rots zelf is teleurstellend. Het uitzicht vanuit de nok is indrukwekkend, maar het beste te zien bij zonsopgang en zonsondergang. De enige manier om deze visie te krijgen is om te overnachten in één van de hotels langs de bergkam top (hoewel een aantal hebben banden met de onderdrukkende junta regering - zich bewust zijn waar uw geld naartoe gaat). De sfeer 's nachts is wild religieuze in een carnaval soort manier.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
28-02-17

Plan een reis naar Myanmar