Tachilek

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Easy Maesai Hostel, Platinum Star Hotel en San Sai Hotel drie van de beste goedkope hotels in Tachilek. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tachilek zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tachilek?

Beoordelingen van leden (6)
Tom Clark
Tom ClarkBursins
06-01-17

Nou, ik ging voor een wandeling naar de rechter gisteren en terug gedraaid. Ik ging voor een wandeling naar links vandaag en terug gedraaid. Er zijn enorme militaire post om zo vaak. De kinderen en alle bewoners zijn vrij om te komen en gaan, maar buitenlanders zijn niet toegestaan. Zijn er werkelijk dat veel papavervelden links van weleer? Wat hebben ze te verbergen? Wat zijn ze zo bang voor? Men moet een gids huren bij 1.000 baht per dag om overal naar toe reizen. Een bestaat te zitten aan de voorzijde van de bus, als buitenland. Om de vijf mijl of zo, moet je naar een andere stempel te krijgen, want er zijn geen computers en het wordt allemaal gedaan in drievoud, dus het is onnodig om te zeggen dat veel tijd wordt verspild. Ik stel voor te wachten een paar jaar te bezoeken hier, anders zal je teleurgesteld worden.

Nat Pimnapat
Nat PimnapatBangkok
06-01-17

Uitzicht vanaf de top

Brown Chris
Brown ChrisMae Sai
06-01-17

နယ္‌စပ္‌ၿမိဳ႕‌​ေလး

ทุนจิ่ง สายใจ
ทุนจิ่ง สายใจChiang Rai
15-07-14

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is december, met een gemiddelde van € 23 per nacht. De duurste maand om in Tachilek te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 28 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 21 per nacht. Dit is 21% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 26 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Myanmar