Windhoek

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Arebbusch Travel Lodge, Hotel Heinitzburg en Hotel Uhland drie van de beste goedkope hotels in Windhoek. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Windhoek zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Windhoek?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Reizende Gezinnen
9,1
Fans van de buitensport
9,0
Studenten
9,0
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (11)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Windhoek de binnenstad is een makkelijke plek om rond te komen en, in tegenstelling tot veel Afrikaanse steden, is heel aantrekkelijk. Voor het grootste deel, het voelt redelijk veilig, ook. Er is een heleboel restaurants - van fastfood tot lekker eten. Er tal van touroperators die je kunt aansluiten met een aantal geweldige excursies naar de parken en attracties in andere delen van het land. Er zijn een paar verschillende winkelcentra met leuke winkels om voorraad op leveringen en een Cymot - Greensport wat geweldig camping en 4x4 toestel draagt.

Megan Lee
Megan LeeBerkeley
21-06-13

Windhoek is een kleinere stad, maar de perfecte hub voor het doen van een aantal geweldige achterland verkennen van de Afrikaanse wildernis. U kunt hop uit Swakopmund aan de kust, Etosha wildpark en de Okavanga Delta in het Noorden, en Luderitz en Sossusvlei in het zuiden al van deze charmante stad (er, verheerlijkt de stad). Namibië is een zeer stabiel en veilig land om te reizen. Het is unieke geschiedenis, met inbegrip van officieel uit Zuid-Afrika te scheiden in de jaren 1990, betekent een kans om getuige zijn van een land zelf nog tot stand brengen en het creëren van een onafhankelijke identiteit. Het wordt sterk beïnvloed uit het verleden Afrikaner en Nederlandse kolonisten, dus het is niet ongebruikelijk om blanke Afrikanen hier. Het heeft ook een grote christenbevolking. De Owambo mensen vormen de grootste etnische groep in Namibië, maar elk van de 11 stammen hebben elk een rijke culturele identiteit. Het is echt iets wat je moet zien voor jezelf! Geniet van Namibië, ik mis het!

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Ik heb nooit volledig sloeg mijn hoofd rond deze plaats. Super hoge werkloosheid, maar een schone moderne stad, het lijkt vaak verlaten.

Tigalina
TigalinaMünchen
20-04-13

Plan een reis naar Namibië