Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Amsterdam

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Amsterdam

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Amsterdam of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Amsterdam. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel Amsterdam

Naar Amsterdam voor een weekendje weg? Waarom niet via Skyscanner uw hotel in Amsterdam boeken. Op onze site vindt u geweldige hotelaanbiedingen en de beste deals voor vliegtickets.

Het trendy, maar zeker ook het historische Amsterdam heeft veel meer te bieden, dan wat toeristen normaliter denken. Bij toeristen schieten klompen, grachten en kleurrijke tulpen misschien als eerste in gedachten, maar de hoofdstad van ons kikkerlandje heeft veel meer te bieden dan deze stereotypen. Bezoek bijvoorbeeld het nieuwe Rijksmuseaum en vergaap uzelf aan de Nachtwacht of bezoek het Anne Frankhuis en de gezellige Albert Cuyp.

Door de prachtige grachten en de meer dan 1500 bruggen staat Amsterdam ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. Ga op een rondvaartboot door de glinsterende grachten en bezichtig deze mooie stad vanaf het water. Amsterdam heeft duizenden prachtige historische gebouwen en de beruchte grachtengordel is zelfs door Unesco aangewezen als Wereld erfgoed. Het is ook een goede plek om leuke uitgaansgelegenheden te vinden!

De bekende Jordaan is gevuld met stijlvolle boetieks en hippe galleries, maar is natuurlijk ook bekend vanwege de gezellige cafeetjes en de volksmuziek. De negen straatjes is ideaal om te winkelen voor als u op zoek bent naar kleding die afwijkt van die van de algemene winkelstraat. Het Vondelpark zorgt voor het nodige groen en is te vinden in het zuiden van de stad. Uiteraard staat Amsterdam met zijn middeleeuwse centrum ook bekend door de vele beroemde coffeeshops en de rode lichtjes van de Wallen.

Er zijn honderden hotels in Amsterdam voor veel uiteenlopende budgetten. Naast de lowbudget hotels vindt u hier ook enkele van de duurste hotels van Europa. Er zijn verrassend veel budgethotels in het centrum te vinden, zoals bij het Centraal Station en in het zuidelijke Museumkwartier. Voor de meer luxieuze hotels moet u uiteraard in de grachtengordel zijn. In deze hotels komt u niks tekort en de lokatie is ook perfect als u zich in de buurt van het nachtleven wilt bevinden. Ook in de Jordaan vindt u een aantal exclusieve opties, echter ook de daarbij behorende hogere prijzen. De goedkoopste kamers zijn te vinden in de hostels aan de Wallen. Het NH Doelen Hotel is Amsterdam's oudste hotel en staat aan de oevers van de Amstel in het oude centrum.

Wist u dat ...?

Er meer musea zijn per vierkante meter in Amsterdam, dan ergens anders in de wereld. De musea hebben vaak ook een eigenzinnig thema, zoals bijvoorbeeld flessen, marteling, kitten, erotica en brillen.

De fiets is het meest populaire vervoersmiddel in Amsterdam en het kan dus geen verrassing zijn dat er zich meer dan 1 miljoen fietsen bevinden. Verrassend genoeg heeft Amsterdam slechts 700,000 inwoners!

Amsterdam is volledig gebouwd op reusachtige houten palen. Het centraal station alleen al, staat op 6000 palen.