Maastricht

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Select Hotel Apple Park Maastricht, Townhouse Maastricht en Crowne Plaza MAASTRICHT drie van de beste goedkope hotels in Maastricht. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Maastricht zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Maastricht?

9,8
Reizende Gezinnen
9,5
Fans van geschiedenis
9,5
Kunstliefhebbers
9,0
Wellness
7,1
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (29)
Relu Campan
Relu CampanMaastricht
06-01-17

mooie stat

Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
29-03-16

MAASTRICHT Kun je een toerist in uw eigen land? Ja, dat kan. Maar om te begrijpen dat ik graag iets uit te leggen. Nederland, hoe klein ook, is verdeeld in 12 stuks of beter gezegd 12 provincies. 12 provincies, elk met een eigen karakter, maar op één punt ze allemaal gelijk. Zo zijn de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Brabant en Limburg, Overijsel alles werkt door middel van het waterbeheer in het proces van droge voeten. In vergelijking met de veelal laaggelegen provincies van Nederland, Limburg is echter om te bellen door zijn heuvelachtig terrein, High. Met de berg Cauberg als hoogste punt. De hoofdstad van de meest zuidelijke provincie van Nederland, Limburg, is Maastricht. Maastricht is een van de oudste steden van ons land is het best te omschrijven als een echt uitbundige stad en kan gemakkelijk ergens in Frankrijk, kortom, heel anders dan de meeste steden in Nederland passen, en ik kan zeggen dat het als een Amsterdammer toerist. Inwoners van Maastricht zijn dol op muziek, lekker eten, mode en Carnaval. Het Vrijthof en de aangrenzende Cafés zijn echt een bezoek waard. Wereldberoemd zijn de concerten op het Vrijthof door het Johan Strauss Orkest onder de bezielende leiding van de Maastrichtse dirigent André Rieu. Dit concert wordt jaarlijks bezocht door honderden buitenlandse fans. Als je niet weet dat dit Orchestra en André Rieu kijk op You Tube. Maastricht ligt op slechts 30 kilometer rijden naar Luik in België en een 30 kilometer rijden naar Aken in Duitsland. Maastricht? Gaan! Ga gewoon!

Dana Rebmann
Dana RebmannSanta Rosa
19-05-15

Maastricht is een van de oudste steden van Nederland. Wandel langs de stadsmuren of naar beneden de geplaveide straten. Kerken en een assortiment van andere gebouwen honderden jaren oud naast elkaar bestaan ​​met restaurants en een grote verscheidenheid aan winkels.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
06-01-17

Deze stad in de buurt van de Nederlands-Belgische grens is een van mijn favorieten in Nederland. Het is klein en makkelijk te navigeren en mengt de culturen van beide landen op een interessante manier. De grotten van de Sint zijn een hoogtepunt. Er zijn vele spa's die zwembaden outdoor uitzicht op de schilderachtige stadje Valkenburg hebben. Ik stel voor dat de spa-ervaring!

Plan een reis naar Nederland