Granada

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Los Chilamates, Hotel El Internacional Granada en Hotel Estrada drie van de beste goedkope hotels in Granada. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Granada zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Granada?

9,8
Kunstliefhebbers
9,3
Fans van geschiedenis
8,8
Rugzaktoeristen
8,2
Fans van de buitensport
6,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (33)
Urania D
Urania D
03-08-15

Ongeveer 35 minuten rijden van Casa Sophie, Geweldig City veel geschiedenis en goede restaurants.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
16-01-17

Een prachtige koloniale stad die zou moeten zijn een must see op een Nicaragua route. De kleurrijke gevels van gebouwen, heerlijk eten, en een populaire plek om vrijwilligerswerk te doen en / of studie Spaans.

Jelena Budjevac
Jelena BudjevacWashington D.C.
21-06-15

Granada: charmante koloniale stad in Nicaragua. Goed ontwikkeld voor bezoekers en het ontdekken waard.

Anisha Shah
Anisha ShahLonden
20-05-15

Ongetwijfeld Centraal-Amerika's mooiste en historisch belangrijke Spaanse koloniale stad, bewoners zeggen Granada is nauwelijks veranderd door de eeuwen heen; kleurrijke gevels artistiek vervallen, met behoud van originele architectuur. Oude kerken, kloosters en pleinen tussenwerpen cafes en ruïnes langs de geplaveide straatjes. Iglesia de la Merced is een mijlpaal met opvallende vervaagde gevel en de klokkentoren met een prachtig uitzicht op de zanderige oevers van het Meer van Nicaragua. De stad hoogtepunt is de gele neoklassieke kathedraal van Granada. Fotograferen van de straten in de vroege ochtend, verlies ik mezelf in de ochtend stralen baden straatjes in de kleuren goud. Nachtleven in Granada is fascinerend - hele gezinnen picknicken in het centrale plein, lachen en zelfs dansen in de schemering. Honden wandeling door, het oppakken van restjes. Volwassenen zwaaien naar klassieke salsa en merengue, terwijl de jeugd bop tot nouveau fusie door populaire kunstenaar, Romero Santos.

Plan een reis naar Nicaragua