Arrowtown

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Purple House, Windarra en Lake Hayes Luxury Residence drie van de beste goedkope hotels in Arrowtown. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Arrowtown zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Arrowtown?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fijnproevers
9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Camy
CamyMelbourne
18-12-12

Arrowtown is een historische goudwinning en schilderachtige stad, het is zeer schilderachtig met name tegen de dramatische achtergrond van de bergen. Het is eigenlijk een kleine stad als wij volledig de stad in 20 minuten hebben verkend. Het is zeker gericht op de toeristische markt als er busladingen Aziatische toeristen die aankomen na elkaar waren. De gebouwen zijn zeer leuk en ziet eruit alsof ze werden gebouwd om een ​​poppenhuis te passen. Misschien is het veel mooier in de herfst of meer gezelliger in de winter, maar het was niet wat ik verwachtte helemaal. Het beste deel van een bezoek aan Arrowtown rust en laat lopen langs de rivier in de loop van de middag, terwijl wachten op de bus naar Queenstown te komen. Leuke stad, maar zeker niet het hoogtepunt van de dag.

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington
06-01-17

Schattig stadje met gebouwen bewaard gebleven uit de goudwinning dagen. Er is ook een Lord of the Rings filmen locatie midden in het centrum, als u in nerdy reizen zoals ik.

Michael Clark
Michael ClarkQueenstown
06-01-17

Arrowtown heeft een ontspannende charme die trekt ons om het zo nu en dan. Op dit moment zijn de kleuren van de herfst zijn prachtig, Het festival De herfst is op deze week. Veel dingen om te zien en te doen. De Gold mijnstadje is een gebouw code die de oude rustieke uitstraling behoudt gehandhaafd. We lopen vaak rond de straten alleen te kijken naar de tuinen. De rivier is een zeer populaire wandel- plek voor degenen met honden, vooral in de rode kaken warme zomerdagen. Het museum is zeker de moeite waard en het Chinese dorp is een 1/2 uur wandeling waard. Als je naar Queenstown zijn gekomen, moet u Arrowtown, maar ook zien.

Chris Mugford
Chris MugfordChristchurch
06-01-17

Mooie en leuke plek, op 20 minuten van Queenstown. Zoals erfgoed als het wordt in NZ met een top kleine pub en tal van cafe. Bepalingen zijn de beste.

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland