Christchurch

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Tower Junction Motor Lodge, CentrePoint on Colombo en 53 Southern Comfort Motel drie van de beste goedkope hotels in Christchurch. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Christchurch zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Christchurch?

9,8
Kunstliefhebbers
6,1
Fans van geschiedenis
5,6
Zakenreizigers
5,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (56)
tcoll
tcollCardiff
29-03-15

Een uitdagende plek om te wonen als je gewend bent aan het hebben van een stad te verkennen en in het weekend opties, maar veel outdoor spullen in de omgeving maakt het populair. De stad is langzaam gebouw zelf een back-up en het zal interessant zijn om te zien hoe het eruit ziet in de komende jaren. Om eerlijk te zijn naar Christchurch ik het grootste deel van mijn tijd hier hebben gewerkt brutale uur op de verbouwing, zodat mijn vermogen om van ganser harte te verkennen is nogal aangetast!

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington
16-06-14

Een prachtige stad met mooie botanische tuinen. De binnenstad is zeer beloopbaar. Ik vond het erg leuk!

Raviv Tamir
Raviv TamirTel Aviv
19-11-12

Een klein stukje van Engeland in Nieuw-Zeeland. Een bezoek waard. Check out de kathedraal, de rivier, de tuinen en de zuidpool exploratie museum.

Allison Batdorff
Allison BatdorffDetroit
06-01-17

Mis het niet ... zeker nu na de aardbevingen. Goedkope plaatsen om te verblijven, heerlijk eten, geweldige wandelen. Genieten!

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland