Franz Josef

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Alpine Escape, rainforest setting @ six kamahi en Chateau Backpackers & Motels drie van de beste goedkope hotels in Franz Josef. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Franz Josef zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Franz Josef?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
9,1
Rugzaktoeristen
6,4
Wellness
6,3
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (16)
Kark Shah
Kark ShahAhmedabad
07-12-15

Mis het niet. Erg mooie plek. Degenen die niet kunnen gaan Mount Everest, moeten ze optie

Carol Driver
Carol DriverLonden
13-01-14

Beetje een avonturier? Uw andere helft wordt niet verwacht dat u om de vraag pop op een wandeltocht rond buitengewoon prachtige Franz Josef Glacier in Nieuw-Zeeland. Maar de dramatische achtergrond van deze glinsterende landschap botst met de te-blauwe lucht zal zorgen voor een aandenken foto van het moment in tegenstelling tot alle andere. En de glinsterende ijs zal perfect aanvulling op de rots op haar vinger.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
16-10-13

Wandelen op Franz Josef gletsjer is een gevestigde activiteit in het Zuidereiland. U kunt kiezen uit de verschillende cources, en kies tussen halfday en fullday. Helikoptervlucht kan nodig zijn (de toestand van de gletsjer verandert snel, dus de eis verandert ook).

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington
06-01-17

In staat zijn om te wandelen op een gletsjer was geweldig. Ik beveel het aan iedereen. Het weer is zeer onvoorspelbaar hier dus jezelf een extra dag of twee om ervoor te zorgen om uw wandeling te krijgen in!

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland