Glenorchy

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pencarrow Luxury Lodge, Queenstown Holiday Park & Motels Creeksyde en Cranbury Court Apartments drie van de beste goedkope hotels in Glenorchy. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Glenorchy zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Glenorchy?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (7)
Pippa Vague
Pippa VagueWellington
15-08-15

Glenorchy is een korte 45 minuten rijden van Queenstown en zorgt voor een prachtige dagtocht (hoewel je misschien wel besluiten om een ​​nacht of twee te blijven). Net als Queenstown zijn gebouwd rond Lake Wakatipu en wordt omringd door bos - maar het is een stuk minder toeristisch, een beetje goedkoper en net over het algemeen meer van een authentieke Nieuw-Zeeland ervaring. Er is paardrijden, parachutespringen, wandelen, raften en zowat alles wat je maar kunt bedenken te doen.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
06-01-17

Glenorchy is ongeveer 50 km op de weg van Queenstown en is kant van de wereld. Waar QT is druk en bruisende GY is een rustig toevluchtsoord van de snelheid van het leven. Prachtige omgeving en een adembenemend uitzicht op de bergen.

Brent Saunders
Brent Saunders
03-09-13

Glenorchy is een prachtige kleine stad in Nieuw-Zeeland. Zitten hier 's avonds kijken naar de zon verdwijnen over de toppen van de bergen is gewoon mooi. Het personeel van het kleine café is erg vriendelijk en uitnodigend en het eten is heel lekker ook. Ik zou een reis aanraden te komen of alleen voor een middag. Je zal er geen spijt van krijgen.

Michael Clark
Michael ClarkQueenstown
06-01-17

Voor iemand te zeggen dat er niet veel hier. Ze kunnen niet buiten de deur mensen. Dit is een snelle lijst van de bovenkant van mijn hoofd. -De Dart Jet en funyaks de rivier de Dart. -Wandelen Tracks - De Rees, de Dart, de Routeburn, The Caples, de dijk rond de wetlands, meer Sylan te lopen. - Vissen - vliegvissen en spin-vissen, elke waar er kreken en rivieren all over the place. -Jet Varen en windsurfen, werd de wereld windsurfen record voor snelheid hier gehouden voor een tijdje. Paardrijden. - Twee grote stallen. Herten stalking, in het nationale park en op eigen terrein als je toestemming hebt. - Sky diving - Nzone Je komt hier uit de buurt van mobiele telefoons computers te krijgen en in contact te komen met de natuur, laad de accu weer op te rakelen en de zool. Glenorchy is de hemel voor sommigen.

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland