Mount Maunganui

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Eleven Heaven, Arnies at the Beach en Mount Maunganui drie van de beste goedkope hotels in Mount Maunganui. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mount Maunganui zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mount Maunganui?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (5)
Julia sen
Julia senBangkok
16-07-16

Stop bij de Surf Museum en bekijk bijna 400 oude surfplanken voor de post voor het strand. "The Mount", zoals het bekend is, is niet alleen een populaire vakantiebestemming het heeft ook een van de beste surf stranden van het land.

Sarah Whitaker
Sarah WhitakerTauranga
06-01-17

Ik noem de Mt Nieuw-Zeelandse Gold coast ... Maar ik heb opgegroeid er en ik ben bevooroordeeld. Het is misschien niet een zeer grote plaats, maar het is mooi op een mooie zonnige zomers dag !! Er zijn zout water hete baden, kunt u kijken naar de schepen komen en gaan van de haven, is er een surf strand met tal van plaatsen om te leren surfen, en de lokale bevolking zijn aardige mensen. U dient volledig te komen en een bezoek aan de Mt!

Rahul Mohan
Rahul MohanMiami
09-03-13

nice little mountain

Matthew Gardiner
Matthew GardinerTauranga
16-07-12

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland