Orewa

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Duncansby Road, Edgewater Motel en Silverdale Garden Stay drie van de beste goedkope hotels in Orewa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Orewa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Orewa?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (3)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
09-05-15

Orewa heeft een lange, vlakke strand en kalme water dat is geschikt voor diverse watersporten. Er is een uitzicht punt in een kleine heuvel die oproep het overzicht van de hele stad.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
07-11-12

Owera is een kleine badplaats ongeveer een uur ten noorden van Auckland. De ondiepe en brede strand is ideaal voor watersporten, wandelingen, en dergelijke. Het is niet zo spectaculair als andere stranden in de Northland, maar sinds zijn vlak bij de snelweg, het is veel gemakkelijker te bereiken.

Lee Harper
Lee HarperAuckland
30-01-12

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland