Paihia

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pioneer Waterfront Apartments, Pearl of the Bay Motel en Paihia Beach Resort & Spa Hotel drie van de beste goedkope hotels in Paihia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Paihia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Paihia?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fijnproevers
7,4
Studenten
Beoordelingen van leden (7)
Camy
CamyMelbourne
06-12-12

Paihia is een prachtige zee township gelegen in het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, het leidt ook tot de Bay of Islands. Het weer was absoluut prachtig en wateren zijn zo duidelijk. De stad is de belichaming van een ontspannen strandvakantie stad. De stad bestaat uit een hoofdstraat met alle noodzakelijke benodigdheden voor een heerlijke vakantie en een informatiecentrum klaar om toeristen en reizigers te helpen. Bij aankomst was er ook een Arts and Craft markt plaats die tal van unieke items te koop had. De stad heeft ook activiteiten zoals kajakken, roeien, zwemmen, helikoptervluchten en zeilen. Het wordt sterk aangeraden om te verblijven ten minste drie dagen in de zomer.

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington
06-01-17

Paihia is een schattig stadje ten noorden van Auckland. De Bay of Islands is prachtig om mee te varen rond.

Claudio Wildhaber
Claudio WildhaberSydney
06-01-17

Sinds ik ben een visser kan ik niet voorbij de grote vissen ervaring die ik daar had

Nally
NallyNew York City
06-01-17

Het centrum als de Bay of Islands, Paihia is een klein, casual badplaats die zich vult met toeristen die naar de zon en activiteiten op het water te genieten. Meer toeristisch dan romantische Russell over de baai, is de hoofdstraat van Paihia's gevuld met cafés met uitzicht op het water.

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland