Picton

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Luxury Seaview Waterfront Apartments, Picture Perfect in Picton en Oxley's Waterfront Luxury Apartment drie van de beste goedkope hotels in Picton. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Picton zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Picton?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (4)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
06-01-17

Er is echt niet veel van iets anders dan het feit Picton dat de inter-eiland ferry daar stopt. Een van de beste dingen over de stad is de aanpak van de ferry door naar de stad door de geluiden.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
06-01-17

Liefde Picton! Een klein stadje aan de kust, is een toegangspoort tot het Zuidereiland van Wellington met de veerboot. Bij het naderen van de South Island, ga je door Marlborough Sound en Queen Charlotte Sound om een ​​paar te noemen. Prachtige landschappen zie je op de veerboot. Een van de meest spectaculaire veerboot ritten in de wereld is is genoemd. Ik zeker mee eens!

Ruby Thompson
Ruby ThompsonWellington
30-10-12

Ann Isabelle (@aifnyc)
Ann Isabelle (@aifnyc)New York City
12-04-13

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland