Rotorua

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fairy Springs Motel, Malones Spa Motel en Accolade Lodge Motel drie van de beste goedkope hotels in Rotorua. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rotorua zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rotorua?

9,8
Fans van de buitensport
8,6
Avontuurlijke Reizigers
7,1
Reizende Gezinnen
7,1
Fans van geschiedenis
7,1
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (49)
Scott Kennedy
Scott Kennedy
06-01-17

Rotorua is het centrum voor Maori-cultuur in Nieuw-Zeeland. Als u op zoek bent om jezelf onder te dompelen in de diepten van deze fascinerende cultuur een stop in Rotorua is de beste plek om te beginnen. Terwijl je daar bent vergeet dan niet om te controleren of de thermische wonderen en ga voor een rit op de mountainbike - beide zijn top.

Jenna K
Jenna KNew York City
14-01-17

Amazing hot springs, geisers en cultuur! Er zijn vele reizen die je hier te nemen aan een dagtocht als je vanuit Auckland - Ik gebruikte http://www.greatsights.co.nz/ en had een geweldige ervaring!

Janie Jennings
Janie JenningsRotorua
16-01-17

heerlijke plek om mensen woorden kunnen beschrijven, maar wat een betere manier om het allemaal te ervaren dan dat het hier

Donna Hunter- Nepia
Donna Hunter- NepiaPerth
06-01-17

Geboren en getogen in Rotorua, NZ Een van de belangrijkste culturele steden ... Mooie één dag Perfect de volgende ....

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland