Tauranga

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Bell Lodge Motel & Backpackers Hostel, Pukeko on Bay en Strand Motel drie van de beste goedkope hotels in Tauranga. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tauranga zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tauranga?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
8,3
Groene Reizigers
6,7
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (12)
Hannah Waines
Hannah WainesTauranga
06-01-17

Tauranga is mijn woonplaats nu, I love it! Nooit gedacht dat ik zou willen wonen in een stad, maar dit voelt niet zo groot en indrukwekkend. De busdienst is goed en de meeste belangrijkste straten hebben fietspaden, waardoor het krijgen van rond meer eco-vriendelijk. Er is veel om zo goed te doen; kunsttentoonstellingen te zien, board wandelingen en paden om te genieten, groepsactiviteiten voor gezinnen, kinderen en senioren, de sport stadion, film en dramatische theaters. Alle dingen die je zou verwachten van een stad te hebben.

Sarah Whitaker
Sarah WhitakerTauranga
06-01-17

Tauranga is een stad in het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Kom en geniet van onze mooie stad, een diner op The Strand uitzicht op de haven. Of het hoofd op over aan de Mt en genieten van de zon en surfen.

Pamela Ashford-White
Pamela Ashford-WhiteTauranga
06-01-17

Voor alle verpleegkundige zorg eisen bepaald bericht op zorg is dit de place to be

Armanda Hayden
Armanda HaydenWhangaparaoa
07-09-15

Een dagje met mijn beste vriend vonden we deze mooie Kaiate valt

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland