Tongariro National Park

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ohakune Matata, Junction House en Youthtown Lodge & Chalet drie van de beste goedkope hotels in Tongariro National Park. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tongariro National Park zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tongariro National Park?

9,8
Fans van de buitensport
8,2
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Groene Reizigers
6,7
Reizende Gezinnen
6,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (8)
Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
01-03-16

Het filmen site voor Mordor en Mount Doom in de Lord of the Rings: omgeving van het park praktisch schreeuwde Middle Earth, en vond ik mezelf af of Orlando Bloom, Andy Serkis, of Viggo Mortensen hetzelfde terrein was ik had gelopen. Ik kon nog net de dwergen en hobbits klauteren langs, de voorbereiding voor de strijd of vermoeid naderen van de berg te vernietigen Gollum geliefde kostbaar. Zwart, vreemd gevormde vulkanische rotsen bezaaid de vallei, markering uitbarsting landing zones. Aan de voet van ruige, steile klippen liep een kreek gekleurd rood van actieve mineralen. Odd planten ontsproten sponsachtige bodem, langs de bochtige en oneffen pad dat, bij gelegenheid, liep slechts een voet breed langs een klif. Duizelingwekkende stappen een steile berghelling leidde tot nog een plateau, waar de dappere van hart kunnen kiezen naar Mount Doom te pakken. Los grind, slip en slib, tumbling vulkanische rotsen en een steile helling heeft ga je twee voeten op en neer één - Beklim het als je kunt (en dat is nog maar de klim naar beneden is erger.): Het is een van de moeilijkste , zenuwslopend, en lonende dingen die ik ooit heb gedaan.

Nally
NallyNew York City
06-01-17

Tongariro National Park is het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland en een must-do tijdens een bezoek aan het Noordereiland. U zult vulkanische bergtoppen, smaragd meren, en echt geweldig uitzicht. De Tongariro Crossing is de meest populaire eendaagse "wilde" in het land. Ongeveer 12 mijl lang, de wandeling is volledig vermoeiend, maar de moeite waard. Bereid je voor op grote klimaatveranderingen en toren regelen vervoer naar je terug naar je start parkeerterrein.

Scott Kennedy
Scott Kennedy
21-10-13

Dit geweldige nationaal park is een genot wandelaars. Dus iconische Mount Tongariro, Peter Jackson gebruikte het als stand-in voor Mount Doom! Niet al bang - deze vulkaan is uitgebarsten niet - voor een tijdje.

Raviv Tamir
Raviv TamirTel Aviv
19-11-12

Een unieke mix van de woestijn, vulkanische kegels en zuur meren. Dit is een van de North Island edelstenen. Als u besluit om er naartoe te gaan, beveel ik het nemen van de Tongariro Crossing spoor in plaats van de volledige 3 dagen heen en terug.

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland