Wellington

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Capital View Motor Inn, Park Hotel Lambton Quay en Apollo Lodge Motel drie van de beste goedkope hotels in Wellington. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Wellington zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Wellington?

9,8
Hipsters
9,1
Kunstliefhebbers
9,1
Rugzaktoeristen
6,8
Fijnproevers
6,8
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (62)
Dennis farr
Dennis farr
18-01-16

Windy .... winderig ... en wat denk je winderig. Dat is wat maakt het zo geweldig. Zodra je lachen om jezelf kunt u genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.

tcoll
tcollCardiff
30-03-15

Wellington is mijn favoriete stad in Nieuw-Zeeland geweest veruit. Ik dacht aan het als een mini Melbourne, met een koele, eclectische vibe die niet proberen te hard. Het heeft alle kenmerken van een grote stad - actieve en levendige voetpaden

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
28-10-14

Funky, eclectisch, en gewoon cool. Wellington heeft een Boheemse vibe die jives met het strand sfeer, waardoor het lijkt alsof de nakomelingen van San Francisco en San Diego. Zeker waard van de Coolest weinig kapitaal in de wereldtitel.

Nicole LaBarge
Nicole LaBargeWellington
12-09-14

Had de winnaar van de Burger Wellington wedstrijd vandaag op Charley Nobles. Yum!

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland