Whangarei

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Camp Waipu Cove, Cheviot Park Motor Lodge en BK's Pohutukawa Lodge drie van de beste goedkope hotels in Whangarei. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Whangarei zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Whangarei?

Beoordelingen van leden (5)
KyleGoesGlobal
KyleGoesGlobal
06-01-17

Niets geweldigs te melden, niets slecht te melden. Het is een zeer gemakkelijke rit van hier naar Tutukaka voor een paar dagen van duiken. Er is meer te doen hier, Tutukaka heeft bijna niets. De Whangarei Falls is een mooie valt, en de moeite waard de wandeling. Ik zou het doen van een wandelingen rond het.

Craig Feuerherdt
Craig FeuerherdtBendigo
06-01-17

De speeltuin neer op "The Basin" is gewoon fantastisch voor de kinderen om rond te rennen. De wandeling rond de watervallen (aan de noordelijke rand van de stad) is ook een goede manier om de benen te strekken.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
20-10-11

Caulfield Te Hira
Caulfield Te HiraAuckland
21-07-12

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland