Eidfjord

28 sep. 2019 - 29 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Eidfjord met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Eidfjord rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Eidfjord hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Eidfjord. Ook wanneer je een last minute hotel Eidfjord wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Eidfjord? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Eidfjord voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Eidfjord

vanaf € 216
vanaf € 242

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 116 per nacht. De duurste maand om in Eidfjord te verblijven is augustus, met een gemiddelde prijs van € 169 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 144 per nacht. Dit is 2% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 140 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Eidfjord in september is 7,1°C/44,8°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 17,1°C/62,8°F. De koudste maand is februari, met een gemiddelde temperatuur van -9,2°C/15,4°F.

Plan een reis naar Noorwegen