Kiev

17 jan. 2019 - 18 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Natsionalny Hotel, Hyatt Regency Kiev en Fairmont Grand Hotel Kyiv drie van de beste goedkope hotels in Kiev. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kiev zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Kiev

vanaf € 42
vanaf € 85
vanaf € 276

Wat zeggen reizigers over Kiev?

9,8
Fans van geschiedenis
8,4
Kunstliefhebbers
7,2
Avontuurlijke Reizigers
6,6
Fans van de buitensport
6,6
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (86)
Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
16-06-15

Plein van de Onafhankelijkheid in Kiev grote open ruimtes omgeven door historische monumenten .UNDERGROUND WINKELCENTRUM en tal van BAR en goede restaurants

Allison Tebbe
Allison TebbeDublin
30-05-15

Ik opspoorbaar langs op een zakenreis met mijn vriendje naar Kiev in 2012 Kiev was niet een topbestemming op mijn lijst van plaatsen om te bezoeken, maar ik vond het echt. De architectuur was prachtig en ik kon niet genoeg krijgen van de lokale gerechten te krijgen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
04-02-17

Kiev is de plaats waar het allemaal begon. De oude Kievan Rus Rijk, dat voor Oekraïne en Rusland bestond, was hier gevestigd. Naast de oude kerken en kloosters, het is echt moeilijk om een ​​gevoel van deze geschiedenis te krijgen, terwijl in Kiev. De grote stad werd in 1240 verwoest door de Mongolen en nooit volledig hersteld zijn vergane glorie en het belang. Gelegen op de heuvels van de rechteroever van de rivier de Dnepr, kan Kiev bezienswaardigheden gezien worden met 2-4 dagen van exploratie. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor dagtochten. Het hart van Kiev is de Maidan, het zicht van de bloedige 2013-14 revolutie. Een groot deel van de centrale stad van vandaag is opgebouwd uit monumentale stalinistische architectuur, opgemaakt na de Tweede Wereldoorlog. Naast de historische religieuze plaatsen, Kiev is de thuisbasis van een aantal musea, evenals een world-class opera en ballet. Laat de stad niet verlaten zonder het rijden van de uitstekende metro-systeem.

Gheorghe Constantin Marinel
Gheorghe Constantin MarinelPloiești
06-01-17

kerken indruk op mij heel veel, te, eten en drankjes zijn verkrijgbaar

Plan een reis naar Oekraïne