Odessa

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Wall Street, Hotel De Paris Odessa - Mgallery By Sofitel en Frederic Koklen Boutique Hotel drie van de beste goedkope hotels in Odessa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Odessa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Odessa?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Kunstliefhebbers
8,8
Rugzaktoeristen
7,1
Fijnproevers
6,9
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (44)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
16-03-14

positie van Odessa aan de Zwarte Zee heeft haar rol als commerciële haven, een badplaats fun-loving, en een exotische ontsnapping voor de voormalige Russische Rijk, voormalige Sovjet-Unie, en nu Oekraïne gedefinieerd. De brede lanen en architectonische mix van barokke, Art Nouveau, en andere stijlen geven de stad een buitenlands-feel. Odessites zijn anders dan de rest van de Oekraïners. De meeste identificeren met hun stad eerste, vóór land. Hoewel het ouder voelt, geschiedenis Odessa alleen gaat terug ongeveer 200 jaar. In het verleden, de gelegenheid en ontspannen wetten trok een gevarieerde mix van etnische groepen en religies. Vandaag de dag is de stad meerderheid Russisch-sprekende. Er zijn een paar goede musea, monumenten, en de stranden in de stad, maar de echte trekpleister van Odessa is gewoon een wandeling van de brede lanen, zittend in de parken, het voelen van de zeebries; genieten van de essentie van de stad en haar inwoners.

Branden Nettles
Branden NettlesByron
06-01-17

Odessa was geweldig, ik had een uitstekende tijd daar. Al het eten ik aten was geweldig. De straten waren vies en messed up dan dat is niet wat ik gewend was, plus dit was mijn eerste echte ervaring uit het land. De taxi service is uitstekend ze zijn er in flash. Ik werd genomen toen ik ging om te zwemmen in de Zwarte Zee, toen ik moest betalen om te gaan naar het strand. Ik moest letterlijk betalen voor alles handdoek, stoel en te zwemmen. Dan weer werd ik gebruikt om iets anders. Meer dan een all ik had echt een goede tijd daar en de clubs zijn geweldig ..

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
06-01-17

Dit is een onverwachte parel aan de Zwarte Zee. De stad heeft een zeer Parijse flair. Het is gemakkelijk om rond te lopen na het veroveren van de Potemkin Steps (Primorsky Trappen). Het weer was ongebruikelijk koud tijdens ons bezoek - koude lucht uit Siberië, maar het was nog steeds de moeite waard daar en we zouden graag terugkomen om langer te bezoeken.

Chad Phares
Chad PharesLayton
06-01-17

Ik hield van Odessa. Het is een schilderachtige stad is zeer beloopbaar en bevat veel interessante dingen te zien en te doen. De geplaveide straten zijn verlicht in de avond, waardoor de stad een feestelijke sfeer op elk moment van het jaar. Ik was er in september en het voelde alsof Kerstmis. Het leuke van Odessa is ze spreken er Russisch - niet Oekraïense, dus het was veel makkelijker voor mij om te communiceren.

Plan een reis naar Oekraïne