Tsjernivtsi

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Magnat Lux Hotel, Hotel Merry Land en Premier Club drie van de beste goedkope hotels in Tsjernivtsi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tsjernivtsi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Tsjernivtsi

vanaf € 16
vanaf € 16

Wat zeggen reizigers over Tsjernivtsi?

9,8
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (4)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
19-03-14

Chernivsti is een mooie, goed onderhouden stad in het zuidwesten van Oekraïne, in de buurt van de grens met Roemenië. Als u bent gekomen uit de rest van Oekraïne, zal Chernivsti u slaan als een naar buiten elegante en rijke stad in vergelijking met de depressieve situatie in veel andere Oekraïense steden. Een groot deel van zijn rijkdom komt voort uit haar positie als derde grootste stad na Wenen en Praag in het Oostenrijkse keizerrijk. Een groot deel van zijn architectonische schoonheid is te danken aan de Oostenrijkers ook. Chernivsti heeft altijd ten westen keek en was de eerste stad af te breken zijn Lenin standbeeld na de val van de Sovjet-Unie. De stad is de thuisbasis van vele nationaliteiten als goed, met inbegrip van de Russen, Joden, Polen en Roemenen. Er is niet al te veel te doen in Chernivsti zover sightseeing betreft. Naast een paar musea en theaters, de architectuur van de universiteit is het belangrijk hoogtepunt. Meestal, het is gewoon een kans om een ​​stad te genieten in de Oekraïne niet over een familie gerund met doffe Sovjet-tijdperk architectuur. Chernivtsi is de belangrijkste toegangspoort van Oekraïne en naar Roemenië met ten minste één trein en bus verbinding dagelijks.

Майя Яковенко
Майя ЯковенкоLviv
06-01-17

Comfortabel, mooie stad, mooi en vriendelijke mensen, veel verschillende cafés en restaurants met heerlijke gerechten, aromatische koffie en gebak van de oorspronkelijke lokale

Igor Kohan
Igor KohanKiev
04-02-12

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Oekraïne