Salalah

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn STAR HOUSE, Salalah Rotana Resort en Darbat Hotel drie van de beste goedkope hotels in Salalah. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Salalah zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Salalah?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,4
Groene Reizigers
7,4
Reizende Gezinnen
7,4
Wellness
7,4
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (11)
Omar Dakhane
Omar DakhaneM'Sila
12-08-15

Dit beeld werd gisteren gevangen tijdens mijn bezoek aan de prachtige regio Dhofar in Oman. Prachtige natuur en mooie scènes.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Salalah is de enige gegarandeerde regen in Arabië kreeg. Elke zomer moessonregens uit India transformeren de dorre heuvels van Dhofar in een ware tuin van Eden vol met watervallen en Saudi toeristen warm om de geestdodende warmte van het interieur van het schiereiland te ontsnappen. Deze koele, groene en magische tijd in Salalah is bekend als 'Khareef', die herfst betekent in het Arabisch. Dus in dit hoekje van het Midden-Oosten, de herfst komt in de zomer en het brengt geen geel, bruin of oranje, maar groen, groen, prachtig groen!

Chandra Sekhar
Chandra SekharKuala Lumpur
04-07-13

Salalah is een prachtige plek om te reizen in Oman. Khareef seizoen trekt bezoekers uit vele plaatsen. Elke dag 's ochtends wegen en heuvels zullen vol mist zijn. Golven in de zee zijn hoog de hele tijd. Mensen zijn ook erg goed hier. Niet veel benadrukte leven. Er zijn veel Indiase en westerse restaurants. Vegetariërs krijgen pure vegetarische restaurants, waaronder Kerala stijl en Gujarati stijl restaurants. Paar zeer goede winkelcentra om rond te gaan en hangen als Lulu, Carrefour, huis centrum. Een multiplex bioscoop verwacht binnenkort. Salalah is niet te duur plaats. Men kan een taxi huren en gaan rond op RO 40 met een chauffeur. Mensen die bereid zijn om te rijden op hun eigen kunnen krijgen gehuurde auto's. Geniet van Salalah :)

Làdÿ iñ yełłöw
Làdÿ iñ yełłöw
06-01-17

De bruid van de Golf

Plan een reis naar Oman