Innsbruck

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Sporthotel Igls, Nala Individuellhotel en Hotel Innsbruck drie van de beste goedkope hotels in Innsbruck. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Innsbruck zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Innsbruck?

9,8
Reizende Gezinnen
8,5
Fans van de buitensport
7,5
Studenten
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (53)
Dan
DanSanta Clara
09-08-14

Innsbruck is in principe het hele jaar door prachtig. Er is genoeg te doen in de stad en het zorgt ook voor een zeer gunstige huis terug voor dagtochten in de regio.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

In elk seizoen, Innsbruck is gewoon prachtig. In de winter is het een skiparadijs met de langste skipistes ik ooit in mijn leven meegemaakt. In de zomer, het is de diepste green ik ooit heb gezien des te opmerkelijker door de prachtige, met sneeuw bedekte Alpen op de achtergrond. Innsbruck zal je spinnen in de heuvels zingen van de 'Sound of Music' gegarandeerd.

Hyo-Joo Han
Hyo-Joo HanAtlanta
28-03-13

Bezoek Innsburck terwijl je in Oostenrijk hebben, is de belangrijkste stad in het westelijke deel van deze provincie. Zo veel plezier om te skiën in de Alpen in de zomer in Innsburck. Er zijn diverse leuke restaurants. Het uitzicht is mooi en de stad is stijlvol en rustig.

Matty Bailey
Matty BaileySydney
04-03-13

Geweldige setting voor een liefde scène wordt omringd door de Alpen in deze trant staat diertje legt laag onder het diepe dal vol erfgoed en omgeven door hellingen in de winter als je ervaren. Goed voor 3 dagen.

Plan een reis naar Oostenrijk