Multan

27 jan. 2020 - 28 jan. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Multan met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Multan rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Multan hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Multan. Ook wanneer je een last minute hotel Multan wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Multan? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Multan voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Multan

vanaf € 38
vanaf € 58
vanaf € 53

Wat zeggen reizigers over Multan?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fijnproevers
9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (21)
Mohammad Arshad Qazi
Mohammad Arshad QaziIslamabad, Pakistan
10-07-2014

Mooie plek voor zuinig en Hosri dingen. Vergeet niet om te bezoeken Dargah Sharif

Tayyab Gohar
Tayyab GoharMultan
06-01-2017

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ayaz Kaif
Ayaz KaifMultan
06-01-2017

Multan is een zeer oude en historische stad. Het is door vele wisselvalligheden van het fortuin in zijn lange en veelbewogen geschiedenis gepasseerd, maar is altijd erkend als een plaats van grote cultuur en beschaving en is uitgegroeid van kracht tot kracht te bezetten, zoals het vandaag, een zeer voorname en eervolle positie onder de wel steden van Pakistan. 200-BC: De vroegste geschiedenis van Multan verdwijnt in de mist van mysterie en mythologie. Het merendeel van de historici, maar het erover eens dat multan zonder enige twijfel, is hetzelfde Maii-us-dan die werd veroverd door Alexander die hier enorme weerstand geconfronteerd. Hij werd dodelijk gewond tijdens gevechten om de citadel te vangen. Voor het eerst zijn heilige schild, die hij uit de tempel van Illion, Athena had genomen en die hij gebruikte altijd al zijn gevechten voor hem te voeren, gerold in stof, terwijl hij bewusteloos op de grond viel met bloed gutst uit zijn wonden. Maar dat was de scène waarin de Macedoniërs en het zien van hun koning in die toestand lanceerden zij een bliksem aanval en veroverde de citadel zonder verdere schade aan Alexander geïnspireerd. Alexander, echter nooit teruggevonden volledig ver na deze strijd en stierf, op de terugweg, in Babylon.

tariq meo
tariq meo
15-03-2013

prachtige stad

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is juli, met een gemiddelde van € 35 per nacht. De duurste maand om in Multan te verblijven is november, met een gemiddelde prijs van € 104 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in januari vorig jaar was € 46 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Multan in januari is 12,5°C/54,5°F. De warmste maand is meestal juni, met een gemiddelde van 40,5°C/104,9°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 5,4°C/41,7°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Multan is Multan (MUX) (5,00 km).

Plan een reis naar Pakistan