Multan

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel One Multan, Sheza Inn en Avalon Executive Suites drie van de beste goedkope hotels in Multan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Multan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Multan?

Beoordelingen van leden (16)
Mohammad Arshad Qazi
Mohammad Arshad QaziIslamabad, Pakistan
10-07-14

Mooie plek voor zuinig en Hosri dingen. Vergeet niet om te bezoeken Dargah Sharif

Tayyab Gohar
Tayyab GoharMultan
06-01-17

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Ayaz Kaif
Ayaz KaifMultan
06-01-17

Multan is een zeer oude en historische stad. Het is door vele wisselvalligheden van het fortuin in zijn lange en veelbewogen geschiedenis gepasseerd, maar is altijd erkend als een plaats van grote cultuur en beschaving en is uitgegroeid van kracht tot kracht te bezetten, zoals het vandaag, een zeer voorname en eervolle positie onder de wel steden van Pakistan. 200-BC: De vroegste geschiedenis van Multan verdwijnt in de mist van mysterie en mythologie. Het merendeel van de historici, maar het erover eens dat multan zonder enige twijfel, is hetzelfde Maii-us-dan die werd veroverd door Alexander die hier enorme weerstand geconfronteerd. Hij werd dodelijk gewond tijdens gevechten om de citadel te vangen. Voor het eerst zijn heilige schild, die hij uit de tempel van Illion, Athena had genomen en die hij gebruikte altijd al zijn gevechten voor hem te voeren, gerold in stof, terwijl hij bewusteloos op de grond viel met bloed gutst uit zijn wonden. Maar dat was de scène waarin de Macedoniërs en het zien van hun koning in die toestand lanceerden zij een bliksem aanval en veroverde de citadel zonder verdere schade aan Alexander geïnspireerd. Alexander, echter nooit teruggevonden volledig ver na deze strijd en stierf, op de terugweg, in Babylon.

tariq meo
tariq meo
15-03-13

prachtige stad

Plan een reis naar Pakistan