Wrocław

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Novotel Wroclaw Centrum, Invite Wroclaw en Hotel im. Jana Pawła II drie van de beste goedkope hotels in Wrocław. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Wrocław zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Wrocław

vanaf € 43
vanaf € 58
vanaf € 69

Wat zeggen reizigers over Wrocław?

9,8
Fijnproevers
8,9
Kunstliefhebbers
8,0
Fans van geschiedenis
7,9
Fans van het nachtleven
7,9
Studenten
Beoordelingen van leden (34)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
12-02-16

Wroclaw is een charmante en bruisende stad (Polen op drie na grootste) in de zuidwestelijke hoek van de provincie. Gevuld met centra van het hoger onderwijs heeft de stad een jonge, levendige sfeer dat jongeren trekt uit heel Polen. Het centrum van de stad is gevuld met kleurrijk opvallende architectuur en talloze bars en restaurants waardoor het een bestemming voor het nachtleven zoekers en fijnproevers.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
28-10-15

Wroclaw is een aangename stad met prachtige architectuur. Het is nog steeds niet veel blootgesteld aan buitenlandse toeristen, te vergelijken met Warschau en Krakau. Natuurlijk, Wrocław dwergen is een van de belangrijkste attracties.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
19-01-15

Aangename stad met mooie architectuur en een interessante geschiedenis en een oneven bijna-afwezigheid van toeristen. Wroclaw zal een Europese culturele hoofdstad in 2016. zijn Dus maak je nu hier. De prachtige Grote Markt is de bepalende kenmerk van Wroclaw. In Europa in het algemeen Ik vermijd het eten of drinken op het centrale plein, omdat het meestal te duur en niet erg goed, maar in Wroclaw ik hield het krijgen van bieren op het centrale plein. Het brouwsel pub is er uitstekend en bieren worden geserveerd met brood en reuzel.

Tarina Peterson
Tarina PetersonHonderdjarig
19-01-15

Wroclaw is een prachtige stad om te bezoeken, ongeacht de tijd van het jaar. Het heeft een fantastische architectuur en was een absoluut genot om te slenteren. Ik vind het bijzonder alle kabouters die overal in de stad waren verstopt.

Plan een reis naar Polen