Zamość

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartamenty Urban Concept, Apartament na Starówce Skarbiec Wina en Beautiful Appartement drie van de beste goedkope hotels in Zamość. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Zamość zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Zamość

vanaf € 36

Wat zeggen reizigers over Zamość?

9,8
Hipsters
9,4
Fans van geschiedenis
9,4
Kunstliefhebbers
7,2
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (5)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
22-02-16

Als er een plek om te bezoeken in Zamosc, het is de prachtige Grote Markt. Deze enorme plein in het centrum van de stad is de belichaming van een oude Europese plein - charmante oude gebouwen rond de buitenkant en ontspannend, mild cafés en bars buiten loopt, naar het centrum. Zamosc's oude stad is een UNESCO World Heritage Site geprezen voor zijn innovatieve mix van renaissance fort en woon huisvesting.

Karolina Patryk
Karolina PatrykBangkok
28-09-16

Wow! Old City in Zamosc is one of the most beautiful in Poland. This place is pretty unique- the entire market square was built in Renaissance era, it is colourful, neat and just... stunning! Zamosc is still unpopular among foreign tourists, so hurry up. It really is a hidden gem of Europe.

Pawel Aurzecki
Pawel AurzeckiSydney
21-03-13

Yellonero
YelloneroPhoenix
01-08-16

Plan een reis naar Polen