Cascais

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Vila Bicuda Resort, Hotel Quinta da Marinha Resort en Pestana Cascais drie van de beste goedkope hotels in Cascais. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cascais zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cascais?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Fans van de buitensport
9,1
Reizende Gezinnen
7,8
Groene Reizigers
7,7
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (43)
Nally
NallyNew York City
06-01-17

Cascais is een geweldig dagje uit Lissabon. Er zijn treinen die tussen de stad en het kleine kuststadje regelmatig. Dit voormalige vissersdorp is nu een luxe vakantie bestemming met mooie stranden, leuke cafés en veel winkels. Zorg ervoor dat u de boulevard tussen Cascais en de volgende stad over, Estoril te lopen.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-17

Een korte treinrit langs de kust van Lissabon Cais do Sodre station leidt tot Cascais, een voormalig schilderachtig vissersdorp dat werd (samen met het naburige Estoril), een populaire badplaats begunstigd door de Europese adel en koningen in het begin van de 20e eeuw. Tegenwoordig is het een kleurrijk kosmopolitische stad met elegante verkeersvrije straten, weelderige villa's, trendy winkels, restaurants en bars. Gayle en ik kwamen eigenlijk hier op een bus van Sintra en nam de trein terug. We hadden plezier wandelen langs het water, window shopping, en een diner in Restaurante B & B voordat we terug naar Lissabon.

travel33
travel33Los Angeles
06-01-17

Ik hield van Cascais. Ik besloot op het krijgen van ons hotel in Cascais over Lissabon, omdat ik wilde worden in een rustig (er) in de buurt van de oceaan. Ik heb geleerd van Cascais via internet en ik ben zo blij dat ik daar verbleef. De stad is klein, maar erg leuk. Er zijn gebieden met luxe winkels, maar we min of meer genoten van wandelen rond het restaurant / cafe kant van de stad. We aten een aantal fenomenale vis, kip piri piri en had goede koffie.

g00g00
g00g00Milaan
06-01-17

... Kunt u gemakkelijk bereiken met de trein deze mooie stad ook. Eens een vissersdorp, Cascais is vandaag de dag een populaire badplaats locatie.

Plan een reis naar Portugal