Faro

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Lemon Tree Apartments, Enjoy the Ria Formosa Estuary en Park Avenue Apartment by My Choice Algarve drie van de beste goedkope hotels in Faro. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Faro zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Faro?

9,8
Reizende Gezinnen
7,2
Rugzaktoeristen
7,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (22)
Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
23-05-16

Ik niet prijs Faro als een bestemming zeer, maar ik denk dat dat komt vooral omdat het niet bedoeld is voor toeristen, zoals ikzelf. Dit is een familie plek, met een groot resort-stijl hotels in de omgeving aan de rand en een aantal fantastische stranden. Er is weinig in de weg van de cultuur in de Algarve, maar genoeg om kinderen te vermaken van waterparken dierentuinen te houden. Dat gezegd hebbende, zijn er enkele echt leuke restaurants in de stad en het belangrijkste plein aan het water speelt gastheer voor kunsten en ambachten markten die leuk om te verkennen.

Nuno AF
Nuno AFFaro
26-10-13

Faro ligt aan de zuidelijke kust van Portugal, Faro is het hart van de Algarve regio van het land, waar de Cerulean wateren en overheerlijke gerechten rivaal die van de Côte d'Azur of de Italiaanse Amalfi kust (Canadian Press, 2013). Maar in tegenstelling tot sommige badplaatsen dat alle zon en geen ziel zijn, Faro is meer dan een ansichtkaart-perfect uitzicht. Er zijn mooie wandelpaden, een ommuurde historische stad en ongerepte eilanden. Hier zijn enkele tips voor het ervaren van wat de stad te bieden heeft.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
04-05-13

Uw bestemming aan de Algarve-kust te ontdekken, Faro is nog steeds een stad om ontdekt te worden! Minder toeristisch dan veel andere steden langs de kust, Faro heeft een zeer woonde in lokale vibe. Ik hield van de mix van oud en nieuw!

Hilary Nolan
Hilary NolanLimerick
06-01-17

vond ik persoonlijk de portugese mensen niet hebben een grote persoonlijkheid in de richting van engels sprekende toeristen, de temperatuur in de avonduren kregen erg cool wat verrassend was. faro was een zeer rustige relaxte plek niet uw bruisende bruisend plaats.

Plan een reis naar Portugal