Leiria

27 sep. 2019 - 28 sep. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Leiria met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Leiria rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Leiria hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Leiria. Ook wanneer je een last minute hotel Leiria wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Leiria? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Leiria voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Leiria

vanaf € 59
vanaf € 79

Wat zeggen reizigers over Leiria?

9,8
Fans van het nachtleven
7,5
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-2017

Leiria is gelegen in het Centro Gewest en sub regio Pinhal Litoral, ongeveer halverwege tussen Lissabon en Porto. Het historische centrum van de stad verspreidt zich tussen het kasteel heuvel en de rivier de Lis. Leiria is ook opgenomen in de Urban Community Leiria. Aangezien de belangrijkste stad in deze gemeenschap, het invloedsgebied van Leiria strekt zich uit over de steden Marinha Grande, Ourém, Alcobaça, Fátima, Pombal evenals de gemeenten / stad zetels van Batalha, Porto de Mós en Nazaré in de buurt. Gayle en ik waren op doorreis ....

Adelaide Brasil
Adelaide BrasilLeiria
27-06-2012

Rui Tavares
Rui TavaresLeiria
10-02-2016

Rui Pinto
Rui PintoLeiria
01-07-2015

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 53 per nacht. De duurste maand om in Leiria te verblijven is juli, met een gemiddelde prijs van € 71 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in september vorig jaar was € 54 per nacht. Dit is 11% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 61 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Leiria in september is 22,2°C/72,0°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 29,2°C/84,6°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 8,2°C/46,8°F.

Plan een reis naar Portugal