Tavira

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Herdade Da Corte, Maria Nova Lounge Hotel - Adults Only en Vila Gale Albacora drie van de beste goedkope hotels in Tavira. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tavira zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tavira?

9,8
Reizende Gezinnen
6,9
Fans van geschiedenis
6,9
Fans van de buitensport
6,9
Spitiruele Zoekers
6,9
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (18)
Norman Peires
Norman PeiresLonden
17-06-15

Een mooi en uit de weg plaats op de Algarve, ongeveer net zo ver weg van de typische idee van golfbanen en appartementen als je kunt krijgen. Dit slaperige stadje is vol met echte Portugese charme - met één van de beste stranden in Portugal slechts vijf minuten met de boot weg te rijden van de kleine jachthaven (boten gaan zeer regelmatig). U kunt ook kamperen op het eiland met het strand. In Tavira zelf, het mooie plein is geweldig om te zitten in de schaduw en hebben een sterke koffie in een van de kleine cafés. Een geweldige plek - onontdekt door de massa.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
27-10-13

Hoewel technisch gezien een rivier stad ligt aan beide zijden van de Rio Gilao, Tavira is een tien minuten met de veerboot uit de buurt van het Ilha de Tavira-een eiland met een 14 km strook van stranden met duinen erachter zonder een hotel in zicht. De stad zelf is zeer aantrekkelijk met een paar sites van haar eigen, en tal van accommodatie en restaurants, bars en cafés. Het hotel ligt ongeveer 20 kilometer van de Spaanse grens, het is een prima plek om te gebruiken als uitvalsbasis tijdens het verkennen van de kust van de oostelijke Algarve: plaatsen zoals Cacela Velha, Manta Rota, Altura en Praia Verde.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
23-05-13

Tavira heeft het allemaal voor mij in termen van een grote Portugese stad. Geplaveide straatjes, prachtige betegelde huis fronten, witte gebouwen, rustige rivierfront, straatmuzikanten, heerlijke visgerechten en een mooie mix van oud en nieuw. Deze kerk en de klokkentoren dateert uit 1809!

Joe Ursano
Joe UrsanoMuskoka
06-01-17

Zonder twijfel een van de mooiste steden aan de kust van Portugal en net over de grens van Spanje. Het strand is een korte ferry rit uit, maar is het ooit leuk. Lange, brede en Clean. Dit is een oude Romeinse stad met een Romeinse brug nog in gebruik. De laatste tijd heeft hij meer toeristisch, maar nog steeds een verblijf waard geworden.

Plan een reis naar Portugal