Río Grande

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Penthouse Villa at Wyndham Resort & Spa Rio Mar, Malibu Beach Luxury Resort Villa en Villa Las Brisas drie van de beste goedkope hotels in Río Grande. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Río Grande zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Río Grande?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Fans van de buitensport
8,3
Reizende Gezinnen
6,7
Rugzaktoeristen
5,9
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (7)
Cindy Ocasio
Cindy Ocasio
10-03-16

Het is een zeer mooie spirituele plek. U kunt de mogelijkheid om de prachtige El Yunque, heilige plaats voor onze Tainos, en de rust strand Las Picúas bezoeken niet verliezen. Het is ook goedkoper dan San Juan.

Bailey K.
Bailey K.Austin
22-04-14

We hielden van het gebied, met leuke winkeltjes en restaurants in de buurt. El Yunque regenwoud was ook in de buurt, en uiteindelijk onze favoriete plek.

Jessica Rose
Jessica RoseBarcelona
28-07-13

Mooie plaats. Ik stel voor een verblijf in uw resort en niet op reis te ver buiten de gebaande paden.

Sofia Karam
Sofia KaramWeston
26-06-17

My family and I drove by Rio Grande to get to El Yunque Forest. What a beautiful place & great adventure!

Plan een reis naar Puerto Rico