Chabarovsk

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Sopka Hotel, Aurora Hotel en Boutique-hotel Khabarovsk City drie van de beste goedkope hotels in Chabarovsk. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chabarovsk zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Chabarovsk

vanaf € 48
vanaf € 41

Wat zeggen reizigers over Chabarovsk?

9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Fans van geschiedenis
7,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Larry Killion
Larry KillionTacoma
06-01-17

Hand een Russische Bijbel geleverd aan een gezin dat een aangevraagd via een Gospel Radio Program. Flauwgevallen Gospel Literatuur Karl Marx straat en in Lennon Plein kort na de val van de Berlijnse Muur. Bijgewoond erediensten in de ondergrondse Russische Baptist Church. Hebben het op VHS-video. Het verhaal is in mijn boek 'reist voor God. "

Geoff Kirkwood
Geoff KirkwoodBrisbane, Australia
06-01-17

Mooie stad - was oorspronkelijk de weg naar Oost-Rusland uit Japan toen Vladivostok was een gesloten stad om te vliegen - bloedige koud in de winter

Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
21-08-16

As the largest city in the Khabarovsk Krai region and located near the Chinese border, Khabarovsk is a melting pot of traditional cultures in an urban space. And it doesn't much feel like Siberia, what with a population over 600,000, skyscrapers and reliable mass transit. The city features a surprising number of great restaurants and plenty of parks and squares left over from the Soviet Era.

Cåroline Forbęs
Cåroline ForbęsMystic, Georgia
17-02-12

Plan een reis naar Rusland