Nizjni Novgorod

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Port Tortuga, Hotel Voyage en Nezhinsky Hotel drie van de beste goedkope hotels in Nizjni Novgorod. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nizjni Novgorod zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nizjni Novgorod?

Beoordelingen van leden (8)
Rachel S
Rachel SBerlijn
27-12-12

De stad op een heuvel is een unieke mix van oud en nieuw, en is nog relatief onaangetast door het toerisme ondanks wordt beschreven door de lokale bevolking als "de derde hoofdstad van Rusland." Het hoogste punt heeft een spectaculair uitzicht op de rivier de Wolga, de langste rivier van Europa, en de stad is gevuld met zowel sierlijke oude gebouwen (met inbegrip van de oorspronkelijke thuisbasis van de beroemde Russische schrijver Maxim Gorky!) en up-and-coming hedendaagse kunst galeries.

kleodora
kleodoraMoskou
06-01-17

De stad, die het onmogelijk is niet te bewonderen vanaf de eerste vergadering! Getting hier onmiddellijk voelen zijn grootsheid en sereniteit. U kunt uren genieten van zijn kijkers: Oka en Volga, eindeloze heuvels, een boven de ander ... Het is gemakkelijk om te verdwalen, maar het is een avontuur alleen vreugde!

Александра Шилова
Александра ШиловаMoskou
04-11-11

ana
ana
12-06-12

Plan een reis naar Rusland