Sint Petersburg

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Royal Antares, Author Boutique Hotel (ex Golden Garden Boutique Hotel) en Galunov Hotel drie van de beste goedkope hotels in Sint Petersburg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sint Petersburg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sint Petersburg?

9,8
Fans van geschiedenis
8,6
Kunstliefhebbers
6,6
Luxe Reizigers
6,1
Avontuurlijke Reizigers
6,1
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (178)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
08-06-16

We hielden van St. Petersburg en hadden perfect weer toen we gingen in eind mei. Als u op zoek bent naar een goede koffie, het hoofd naar Smalldouble. We hadden een ongelooflijke diner in Dom en niet te missen de Faberge Museum. Als u wilt proberen een inktvis hamburger (alle zwarte hamburger met inbegrip van het broodje en kaas) Wave is best leuk en de eigenaren zijn zo ongelooflijk mooi. Loft Project is netjes (het hele kleine winkeltjes in zeecontainers en veel leuke lokale kunstenaars en ontwerpers).

Scott Stone
Scott StoneNew York City
23-05-16

Het centrale deel van de stad is prachtig mooie. Proberen te gaan tijdens de zomer, wanneer u het zachte licht omhoog tot middernacht kunnen ervaren. Het is een magische gevoel te glijden door de grachten op een boot (zie foto) van de Neva te nemen in de oude sierlijke pastelkleurige buildings.For kunstliefhebbers, is een schat aan rijkdom in de Hermitage, en je hebt altijd iets in de podiumkunsten; ballet, opera. Probeer om eruit te komen aan Peter de Grote's Imperial Estate van Petrodvorets ongeveer een uur rijden met de boot - als een Russische versie van Versailles.

Evgeniya Gub
Evgeniya GubFrankfurt am Main
23-05-16

Gezellige cafe op Rubinsten straat in St.Petersburt de naam "mijn ZHE na ty" (мы же на ты) met schitterend atmospheer, vol boeken en goede wijn 's avonds.

Keane
KeaneSan Francisco
23-05-16

Ik ben verliefd geworden op St. Petersburg, van de prachtige kerken en musea aan de prachtige grachten. Misschien was het zonnige weer toen ik bezocht, maar ik vond ook iedereen heel vriendelijk en warm. Ik kan niet wachten om deze prachtige stad opnieuw bezoeken. Ik hou ook hoe vodka wordt geleverd met alles.

Plan een reis naar Rusland