Riyad

3 mrt. 2020 - 4 mrt. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Riyad met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Riyad rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Riyad hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Riyad. Ook wanneer je een last minute hotel Riyad wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Riyad? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Riyad voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Riyad

vanaf € 61
vanaf € 95
vanaf € 231

Wat zeggen reizigers over Riyad?

9,8
Fijnproevers
9,3
Reizende Gezinnen
8,7
Fans van geschiedenis
8,2
Zakenreizigers
7,6
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (140)
Tala Nuseibeh
Tala NuseibehRiyadh, Saudi Arabia
24-09-2015

Een geweldige plek om te verblijven, leuke sfeer en de mensen zijn erg vriendelijk. Hou ervan.

Edward Kennedy
Edward KennedyRichmond Hill
01-08-2014

Het is in de woestijn en het kan heet zijn. Westerling woonde daar voor drie jaar. Geen nachtleven en eerlijk gezegd niet een gemakkelijk toegankelijke toeristische bestemming. Maar het heeft zijn prachtige onderdelen zoals de oude stadsmuren etc. De souq winkelen kan een heel leuk zijn. Veel geluk om daar.

السهل الممتنع
السهل الممتنعRiyad
06-01-2017

Doaa u te beschermen tegen plotselinge dood, zei hij dat de Boodschapper van Allah (moge Allah hem en zijn familie te zegenen) naar beneden praten Gabriel (vrede zij met hem) zei: O boodschapper van Allah elke slaaf van de dienaren van God, of een van uw volk, o Mohammed lezen om ten minste een keer te bidden in a lifetime Bhrmte en Jalali gegarandeerd hem zeven dingen: hief zijn armoede u veilig uw vraag munkar en Nakir Omrrth op het pad dat je gered van de dood Alfjo geweigerd hem de toegang schot gered van de druk van het graf gered van de toorn van de Sultan oneerlijk en onrechtvaardig smeekbede: Er is geen God dan Allah Galilea Jabbar is geen God, maar één Almachtige God , Er is geen God dan Allah Karim Sattar is geen god dan Allah, de Allerhoogste, er is geen god dan Allah alleen zonder partner één God, Heer en getuige van iedereen en Samada we hebben moslims, er is geen god dan Allah alleen zonder partner één God, Heer en getuige van iedereen en Samada Wij zijn zijn aanbidders niet god dan Allah alleen zonder partner één God, Heer en getuige van iedereen en Samada We hebben gehoorzaam, er is geen god dan Allah alleen zonder partner één God, Heer en getuige van iedereen en Samada We hebben geduldig en volhardend, er is geen god dan Allah en Mohammed is de boodschapper van God, Oh God, erkende u de warrants en vertrouwen in u, o De meeste barmhartig pas zelfs Atahram dierbaren een grote beloning

Alexander Martin
Alexander MartinRiyad
06-01-2017

Riyad is niet zo slecht als je zou denken .. in feite is het helemaal niet wat je zou denken van buiten het land. De plaats is een grote strook van winkelcentra, kantoren en hoogbouw woontorens. Engels tekens concurreren met Arabische enen en niemand loopt overal. De woestijn maakt zich kenbaar door de ongelooflijke droge warmte die het vocht scheurt uit je huid, haar en overal elders, en het stof die kan blazen in met stormen, zodat je het gevoel alsof je loopt door een oranje Fog, die uw ogen en neus klompen . Dit is een stad van het bedrijfsleven en niets anders, maakte hardhandig duidelijk door het feit dat iedereen hier is om te werken, niet spelen, en dus is er zeer weinig te zien of te doen. Natuurlijk zweven boven het allemaal het Koninkrijk toren, ook wel bekend als de Giant opener fles, voortdurend eraan te herinneren van het gebrek aan rechtszekerheid alcohol

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is augustus, met een gemiddelde van € 56 per nacht. De duurste maand om in Riyad te verblijven is maart, met een gemiddelde prijs van € 141 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 70 per nacht. Dit is 28% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 90 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Riyad in februari is 17,0°C/62,6°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 45,0°C/113,0°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 7,0°C/44,6°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Riyad is Riyad (RUH) (28,46 km).

Plan een reis naar Saoedi-Arabië