Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Palma de Mallorca

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Palma de Mallorca

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Palma de Mallorca of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Palma de Mallorca. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, in de volksmond vaak gewoon Palma genoemd, is de grootste stad en hoofdstad van de Spaanse eilandengroep de Balearen en ligt aan de zuidkust van het eiland aan de Baai van Palma. Een verblijf in de prachtige badplaats Palma is absoluut de moeite waard, met name als u van de Spaanse cultuur en lekker eten houdt. Boek daarom vandaag nog hotels Palma en geniet ten volste van uw vakantie op Mallorca!

Palma, de parel van de Balearen

Palma ligt in aan de Baai van Palma, ingeklemd tussen prachtige rotspartijen. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw zijn Palma en het eiland Mallorca populaire vakantiebestemmingen, met name voor Nederlanders, Duitsers en Britten. Tegenwoordig bezoeken jaarlijks ruim 20 miljoen vakantiegangers het eiland, vooral vanwege het prettige klimaat, want tussen mei en oktober zakt de temperatuur hier vrijwel nooit onder de 20C. De meeste toeristen die voor een strandvakantie naar Mallorca komen reizen na aankomst op het vliegveld direct door naar een van de vele vakantieresorts, die zich voornamelijk ten oosten van de stad bevinden. Toch kiezen steeds meer reizigers voor een verblijf in de badplaats Palma, vanwege de prachtige historische gebouwen en de idyllische atmosfeer.

Bezienswaardigheden Alicante

Palma is een mooie oude stad met een rijke geschiedenis die terug gaat tot ver voor het begin van onze jaartelling. Door de eeuwen heen is de stad in handen geweest van diverse overheersers, waaronder de Romeinen, Byzantijnen, Arabieren en Moren. In de stad zijn nog veel overblijfselen uit die verschillende turbulente periodes te zien, zoals de dertiende eeuwse kathedraal La Seu en de oude binnenstad met het prachtige stadhuis de Ajuntament en de Arabische baden. Ook gewoon heerlijk op een terrasje zitten kan prima in Palma, u kunt daarvoor het beste naar de gezellige Plaça d'Espanya of de boulevard bij de Playa de Palma gaan. Echter, de beste plekken voor een avondje stappen in Palma zijn de Llotja en de Plaça Gomilla. In het centrum van de stad Palma zijn diverse top- en middenklasse hotels te vinden, waaronder Nixe Palace, Boutique Hotel Calatrava en Palacio Ca Sa Galesa. Ook vindt u hier veel goede middenklasse hotels, zoals Hotel Saratoga, de Melia Palas Atenea en het Tryp Palma Bellver Hotel.

Goedkope hotels Alicante

In het centrum van Palma bevinden zich talloze goedkope hotels, waaronder Youth Hostel Central Palma, Apartamentos Gomila Park, Hotel Abelay en Hotel Ca Sa Padrina, dus ook als u een klein budget heeft ligt een vakantie naar Palma binnen de mogelijkheden.

Tip

Bent u een echte kunstliefhebber? Ga dan in september naar Palma, wanneer het beroemde en druk bezochte kunstfestival La Nit de l’Art plaatsvindt. Gedurende het festival kunt u overal in de binnenstad exposities en installaties bezoeken en worden er talloze voorstellingen gegeven.