Polonnaruwa

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Royal Nest, Shanthi Guest en Sanctuary Cove Guest House drie van de beste goedkope hotels in Polonnaruwa. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Polonnaruwa zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Polonnaruwa?

9,8
Fans van geschiedenis
7,0
Fans van de buitensport
7,0
Kunstliefhebbers
7,0
Spitiruele Zoekers
6,0
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (9)
Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
17-04-16

Net iets verder naar het noorden van de Centrale Provincie, de oude ruïnes van Polonnaruwa was de koninklijke hoofdstad van Sri Lanka in de 11e eeuw na Christus, maar de oorsprong ervan kan zelfs veel eerder naar de 2de eeuw voor Christus worden getraceerd. De hoofdstad was van strategisch belang om het koninkrijk van Anuradhapura van vreemde indringers zozeer het bekend stond als de vesting stad te verdedigen. De locatie kan worden onderzocht binnen 3 tot 4 uur, zo niet, misschien 5 uur. Bezoekers kunnen een fiets huren om het terrein te verkennen.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Het mooiste van de oude Singalese steden van het noorden van Sri Lanka vlakten, Polonnaruwa is de plek die je moet bezoeken als je alleen de tijd om een ​​set van ruïnes bezoeken terwijl je hier bent. Zeer uitgebreid, maar gemakkelijk te navigeren met de fiets of huurauto in de loop van één dag, de ruïnes hier zijn beter in vorm dan in Anuradhapura of Sigiriya, en mooi om te verkennen. Met een mix van dagobas, boeddhistische en hindoeïstische tempels, monastieke ruïnes en afbrokkelende zalen, het is een prachtige plek rijk aan historisch belang, en één van mijn favoriete plekken in Sri Lanka.

Roshan Jayawardhana
Roshan JayawardhanaFloridia
06-01-17

ons erfgoed

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
21-12-17

One of the most beautiful archaeological sites in Sri Lanka, it's nicely spread out but can be visited on bike. Having a guide helps understanding its value. Lots of local visitors.

Plan een reis naar Sri Lanka