Chumbe Island

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Al-Minar Hotel, Funguni Palace Hotel en Safari Lodge Hotel drie van de beste goedkope hotels in Chumbe Island. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Chumbe Island zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Chumbe Island?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
7,5
Groene Reizigers
7,4
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (3)
Kevin MacDonald
Kevin MacDonaldZanzibar
09-11-15

Ik zou het zeker aanraden aan atrip Chumbe Island Coral Park www.chumbeisland.com. Het is een private beschermde mariene gebied met een van de meest diverse en prachtige koraal tuinen ter wereld, fantastisch eten, een zeer vriendelijke team en de bedreigde kokosnoot krab dat is de grootste terrestrische krab in de wereld. Er zijn slechts 7 bungalows op het eiland elk volledig self aanhoudende gebruik te maken van zonne-energie, regenwater, compostering toiletten enz. Het is een onvergetelijke ervaring! Het behoud en het onderwijs werken op het eiland is volledig gefinancierd door middel van ecotoerisme Een bezoek omvat boot transfers, geleide snorkelen met het gebruik van de apparatuur, begeleide boswandeling door het koraal lap bos en een heerlijke, verse maaltijden van Zanzibar geïnspireerde gerechten, avondwandelingen om te zien de kokoskrabben en nog veel meer. Mis het niet op deze ervaring! U kunt erts informatie en contactgegevens op de website. K

Nate Moore
Nate MooreNeuchâtel
06-01-17

Het is al lang geleden dat ik hier (1997) zijn geweest, maar dit eiland was geweldig - spectaculaire koralen die bijna zijn blootgesteld bij eb, zo gemakkelijk gezien door snorkelaars, een flinke bos, en een geweldig uitzicht van een oude vuurtoren. Als ik ooit nog terug naar Zanzibar, het is op mijn lijst.

Martina Santamaria
Martina SantamariaGenua
21-06-18

A poco più di 30 minuti di barca a motore da Stone Town, si trova la piccola isola di Chumbe, la quale si distingue per avere i giardini di corallo tra i più belli al mondo, tanto è vero che il suo Santuario Chumble Reed è stato il primo della Tanzania ad essere dichiarato Area Marina Protetta. Si intuisce dunque che fare snorkeling nelle acque che circondano quest’isoletta è meraviglioso, vi si contano almeno 200 specie differenti di coralli ed oltre 400 specie di pesci, tra cui anche i delfini.

Plan een reis naar