Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Bangkok

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Bangkok

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Bangkok of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Bangkok. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel Bangkok

Van plan om naar Bangkok te gaan? Laat Skyscanner u helpen om goede hotels in Bangkok te vinden.

De exotische hoofdstad van Thailand is een van de meest bruisende steden ter wereld. De glinsterende torens van het enorme Golden Palace zijn gezichtsbepalend voor de moderne skyline van Rattanakosin, het oude gedeelte van de stad. Het financiële district Silom komt ‘s nachts tot leven, als de neonverlichting overal gaat flikkeren, en de wijk Sukhumvit, waar zich alle moderne hotels, winkels en restaurants bevinden, is de uitgaansplek voor expats in Azië.

Hotels Bangkok bieden voor iedere reiziger wat wils, van de rugzaktoeristen die elkaar ontmoeten op Khao San Road, tot het adembenemende vijfsterren Peninsula Hotel in Thonburi en het legendarische Oriental Hotel in Silo, dat meer dan 130 jaar oud is en daarmee het oudste hotel in Bangkok is. Het Shanghai Mansion in Chinatown is een van de mooiste boutique hotels van de stad, en geeft u het gevoel in een jaren ‘20 film beland te zijn, maar als u op zoek bent naar rust dan vindt u dat in het Antantara Bangkok Riverside Resort and Spa aan de oevers van de Chao Phraya River, met haar weelderige tropische tuinen en prachtig uitzicht over het water. Zelfs als u meer heeft betaald dan u oorspronkelijk had begroot voor vliegtickets Bangkok kunt u gerust zijn, want in Bangkok kunt u kiezen uit duizenden hotels, en die zijn zo goedkoop dat u zich luxe kunt veroorloven binnen elk budget.

Bezoek Chinatown in Yaowarat voor fantastisch eten, tempels en altaren, of het in Europese stijl gebouwde Dusit met haar paleizen, tuinen en uitgestrekte boulevards. In Thonburi vindt u het Nationale Museum en diverse traditionele en bruisende drijvende markten. Deze moet u echt gezien hebben en als u een bootexcursie maakt zult u ook in de verte de tempels Wat Pho en Wat Arun zien liggen. Volg een kookcursus, maak een fietstocht langs de kruidenroute, geniet van een goedkope maar ontspannende massage, neem een tuk tuk voor een ritje door de stad, en probeer zoveel mogelijk van de 50.000 eettentjes die Bangkok telt!

De mystiek van Azië en het moderne leven ontmoeten elkaar in deze onvergetelijke stad als een botsing van kleuren en een oproer van geluid. Waar de in mist gehulde rivieroevers antieke tempels en in saffraanrode doeken gehulde monniken verhullen, waar met lantaarns verlichte straten rijen drogend wasgoed verlichten en waar eetstalletjes langs de weg waarschijnlijk de beste culinaire ervaring ter wereld zijn!

Wist u dat?

Bangkok staat in het Guinness Book of Records als de langste plaatsnaam ter wereld, want de stad heet eigenlijk ‘Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Yuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit’ – gelukkig wordt deze naam slechts zelden bij ceremoniële gelegenheden gebruikt! Kunt u zich herinneren dat u als kind watergevechten deed? U kunt dit nu ook doen als volwassene, want in de maand april wordt in Bangkok een groot openlucht watergevecht gehouden, het Songkran Festival. De Gouden Boeddha in Bangkok weegt 5,5 ton en is de grootste en duurste gouden Boeddha ter wereld.