Bangkok

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Patra Rama 9 Hotel, Bangkok Centre Hotel en Bandara Suites Silom, Bangkok drie van de beste goedkope hotels in Bangkok. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bangkok zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Bangkok

vanaf € 25
vanaf € 70
vanaf € 186

Wat zeggen reizigers over Bangkok?

9,8
Fijnproevers
8,9
Rugzaktoeristen
8,3
Avontuurlijke Reizigers
7,9
Fans van het nachtleven
6,7
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (854)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
05-07-17

Smeltkroes van culturen, kleuren, glimlach en .. goed de lijst gaat maar door .. zo veel negatieve perceptie over Bangers .. in geval van twijfel vraagt ​​niet van uit .. Respectvol cultuur, diverse en dynamische - ultra modern en efficiënt of rustieke geschiedenis .. de keuzes zijn eindeloos en als het regent of het verkeer congests .. is het tijd voor een voetmassage .. het beste is google bangkok presteerders

Mei Bin Soon
Mei Bin SoonSingapore
21-06-16

We waren in Bangkok twee maanden terug voor het water festival. Het was een van de beste en unieke festivals waar ik ooit ben geweest. Ach ja, we waren klaar .. of beter gezegd we dachten dat we klaar waren ... tot we liepen de straat op.

Seoyoon Kim
Seoyoon KimSeoel
21-06-16

Hoewel ik ging naar diverse landen Bangkok is mijn favoriete stad !! Foods Massage ... het is helemaal de hemel voor mensen die willen wat rust.

Rebecca Goglia (@BeccaBandit)
Rebecca Goglia (@BeccaBandit)De San Francisco Bay Area
25-03-16

Bangkok is een grote, kosmopolitische stad met mega winkelcentra, zwervende street food leveranciers, wolkenkrabbers en hemel bars, stoten nachtleven en natuurlijk prachtige tempels en het Koninklijk Paleis. Er zijn eindeloze dingen te zien en te doen en te ontdekken in deze bruisende stad.

Plan een reis naar Thailand