Changwat Sukhothai

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pai Sukhothai Resort, Ruen Narisra Resort en Sukhothai Orchid Hotel drie van de beste goedkope hotels in Changwat Sukhothai. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Changwat Sukhothai zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Changwat Sukhothai?

9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Reizende Gezinnen
9,6
Rugzaktoeristen
9,6
Fans van geschiedenis
8,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (9)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
29-06-15

Toeristische moeten kwam en een bezoek aan de Thaise tempel, geweldig en unieke kunst en vormgeving van de tempel.

Dan
DanSanta Clara
23-04-14

Mooie oude hoofdstad van Thailand beschikt over vele oude monumenten. Een geweldige plek om te bezoeken voor kunst, geschiedenis en religie. Oh, de foto mogelijkheden zijn hier ongelooflijk. Onderzoek voor wanneer festivals optreden ook. Ik denk niet dat er ergens om te verblijven in de directe omgeving. Dichtstbijzijnde grote stad is Phitsanulok. Heeft een regionale luchthaven maar ook als een belangrijke spoorlijn.

I am WoNgReE
I am WoNgReEBangkok
12-03-13

Sukhothai Historical Park; De UNESCO World Heritage Site in het noorden van Thailand. En één ding niet te missen: licht en geluiden op Loy Krathong's Day. Het zal op de volle maan per jaar worden gehouden in november tot een ten opzichte van de Godin van de rivier te maken. Dit is een van de grootste festival van het jaar. ^^

Harold
HaroldBrooklyn
06-01-17

De betovering hier begint met uw aankomst op de luchthaven - een klein eenvoudig te open lucht tuin ruimte te beheren. Heeft als een van de minst stressvolle / meest aangename luchthavens op de planeet. Als u interesse heeft in de Thaise geschiedenis, beeldhouwkunst en architectuur, dan Sukhothai is een must bezoek. De tempels hier zijn uitzonderlijk en talrijk. Een geweldige plek om te besteden 2 of 3 dagen - hoewel de hitte absoluut brutaal in de zomer kan worden.

Plan een reis naar Thailand